Mind the Gap Zwijndrecht bezoekt rapper “Lee-yo”

Voor het project Mind the Gap maken jongeren uit Zwijndrecht een filmreeks over muziek.
Dit keer hadden zij geregeld dat  de rapper Lee-yo hen te woord wilde staan.

Hij is vorig jaar als winnaar uit de bus gekomen bij het rap talentenprogramma ‘Holland in da Hood’, wat op televisie gehouden werd.Heel cool dus dat zij hem hebben kunnen regelen voor een interview.

Zenuwachtig kwamen de jongeren afgelopen maandag met camera en geluid zijn studio in Zwijndrecht binnenlopen. De rollen waren vooraf verdeeld onder de jongeren. Begonnen werd met het klaarzetten van alle spullen en het bespreken hoe en waar ze hem het beste konden interviewen.
MTG ZWDR interview rapper dec 2014 030
Met hulp van de cameravrouw Samantha lukte het hen om vol zelfvertrouwen het spannende interview te beginnen. Lee-yo reageerde heel enthousiast en gaf vol overgave antwoorden aan de jongeren. Ze raakten niet uitgevraagd en Lee-yo niet uitgepraat, dus het begin was goed. Je zag ook dat de jongeren steeds meer durfden te ontspannen, want ze vonden het toch wel heel spannend zo’n bekende rapper te mogen interviewen.

Na het interview had Lee-yo nog een super leuke verrassing voor de groep. Hij ging samen met twee collega rappers zijn nieuwe nummer opnemen in zijn studio en daar mocht de groep bijblijven. Maar het allerleukste was dat zij ook dat mochten opnemen voor hun film-item! Hoe cool is dat!! Een opname bijwonen van een nummer dat binnenkort in de winkel verschijnt!

Het was een feest om te zien. Alle drie de mannen waren heel relaxed en betrokken de jongeren overal bij. Als algehele afsluiting hebben ze nog een improvisatierap laten horen. De jongeren mochten de beat uitzoeken en zij gingen daar terplekke op rappen.

Een bezoek om nooit meer te vergeten.